Livrare & Retur

 

LIVRARE

Comenzile sunt livrate din depozitul nostru, şi ajung la destinaţie în interval de 3-5 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

   Serviciul de livrare este oferit GRATUIT de catre ROYAL MEN BOUTIQUE oriunde in ţară şi se realizează prin intermediul firmei FAN Courier. Prin serviciul standard oferit de FAN Courier, livrarea se efectuează în 48 de ore. Acest termen poate insa varia in funcţie de greutatea si dimensiunea coletului si destinaţie. Pentru retururi, recomandăm ca livrarea să se facă cu acelaşi curier utilizat de noi (FAN COURIER), taxele de transport fiind suportate integral de catre Cumparator(client).
   Toate livrarile vor fi trimise cu optiunea verificare colet, clientul avand obligativitatea de a deschide coletul in fata reprezentantului Fan Courier si de a il verifica vizual din punct de vedere calitativ. Odata acceptat coletul, confirmati, prin acceptul dumneavoastra, ca produsul nu prezinta defecte si ca este nou (nefolosit).

ROYAL MEN BOUTIQUE NU COMERCIALIZEAZA PRODUSE SECOND HAND.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

Coletele prezintă deteriorări severe;

Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor.

Produsele prezintă defecte de fabricație;

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunța la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

  La retur, cutia originală a produsului trebuie împachetată cu o pungă/folie protectoare sau așezată într-o altă cutie. Va rugăm să nu utilizati bandă adeziva direct pe cutia originală a produsului. Dacă aveti mai multe produse de returnat va rugăm să pregătiti un singur colet.

   Potrivit prevederilor legale în vigoare, ”consumatorul are dreptul să-i notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”. Perioada de retur începe din ziua primirii comenzii de catre Cumparator.

   Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru trebuie trimise, in caz de retur, prin curier rapid, către firma SC TRADE INTERNATIONAL INDUSTRY SRL, str. Grigore Gafencu, nr. 9, sector 1, Bucuresti, cod postal 014132

   ROYAL MEN BOUTIQUE vă va restitui contravaloarea produsului/produselor returnate în maxim 10 zile de la primirea returului, doar dacă se constată respectarea integrală a tuturor conditiilor de retur. Dacă returul dvs nu va fi acceptat din cauza nerespectarii uneia sau mai multora dintre conditiile de retur, veti fi contactat de către departamentul nostru online pentru soluționare.

   Va rugăm să păstrati dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamații, iar in cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

   Conform Art. 16 din OUG 34/2014, fac excepție de la dreptul de retur produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății. Acestea nu se returnează ! Din această categorie fac parte ciorapii și lenjeria intimă. Produsele din această categorie nu pot fi returnate sau schimbate.

 

   ATENTIE

 

   Produsele purtate sau utilizate, indiferent de categoria din care fac parte (incaltaminte, imbracaminte sau accesorii), nu se mai  incadreaza in conditiile politicii de retur chiar si in interiorul perioadei de 14 zile asa cum este specificat in politica de retur !

   Pentru a returna un produs in conditiile politicii de retur, acesta trebuie sa se afle exclusiv in starea fizica in care a fost trimis de Vanzator, in ambalajul original nedeteriorat, sa aiba sigiliile si etichetele intacte si sa nu prezinte niciun semn de uzura sau purtare.

 

   Dacă ați primit un produs diferit față de cel comandat de dvs, cheltuiala de transport va fi suportată integral de către noi. In orice alta situatie, cheltuiala de retur va fi suportata de dvs.

   Dacă nu reușiti să efectuati procedura de retur singuri, vă rugăm să ne contactati pe e-mail la adresa : sales@royalmen-boutique.com