Livrare & Retur

  Costuri / Transport / Politica Retur

  Transportul este GRATUIT iar livrarea va fi efectuata prin FAN Courier in termen de 3-4 zile de la plasarea comenzii, intodeauna cu optiunea "deschidere colet la livrare".

  Prin acceptarea coletului se confirma faptul ca produsul corespunde comenzii, este nou si nu prezinta defecte de fabricatie.  

  Serviciul de livrare este oferit GRATUIT de catre ROYAL MEN BOUTIQUE oriunde in ţară şi se realizează prin intermediul firmei FAN Courier. Prin serviciul standard oferit de FAN Courier, livrarea se efectuează în 48 de ore. Acest termen poate insa varia in funcţie de greutatea si dimensiunea coletului si destinaţie. Cu numarul de AWB (identificare colet) puteti urmari coletul pe tot parcursul traseului, pana la livrare.

  Returnarea Produselor:

  Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

  Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată la livrare.

  Cumpărătorul poate solicita returnarea produsului pentru înlocuire (alt model sau alt numar), iar dacă produsul nu mai este pe stoc, clientul poate opta pentru un alt produs sau pentru sau rambursarea integrală a contravalorii produsului initial.

  Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, acesta va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor.

  Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu eticheta originala, factura atașată si să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.

  Costurile de returnare:

  Exceptand situatiile mai sus mentionate, pentru orice alt motiv de retur costurile vor fi suportate de catre client (schimb model, schimb masura, etc.).

  Impreuna cu produsul veti gasi in cutie si documentul de retur, pe care va rugam sa-l completati cu toate datele solicitate.

  În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului (14 zile de la primirea coletului), rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 zile de la primirea de catre ROYAL MEN BOUTIQUE (Vanzatorul) a produsului returnat si doar dupa ce Cumparatorul notifica Vanzatorul in prealabil.

  ROYAL MEN BOUTIQUE vă va restitui contravaloarea produsului/produselor returnate în maxim 14 zile de la primirea returului, doar dacă se constată respectarea integrală a tuturor conditiilor de retur. Dacă returul dvs nu va fi acceptat din cauza nerespectarii uneia sau mai multora dintre conditiile de retur, veti fi contactat de către departamentul nostru online pentru soluționare.

  Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru trebuie trimise, in caz de retur, prin curier rapid, către societatea S.C. TRADE INTERNATIONAL INDUSTRY S.R.L. (Royal Men Boutique) , Str. Grigore Gafencu, Nr. 9, Sector 1, Bucuresti, cod postal 014132.

  Va rugăm să păstrati dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamații, iar in cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

   ATENTIE

  Produsele purtate sau utilizate, indiferent de categoria din care fac parte (incaltaminte, imbracaminte sau accesorii), nu se mai  incadreaza in conditiile politicii de retur chiar si in interiorul perioadei de 14 zile asa cum este specificat in politica de retur !

  Pentru a returna un produs in conditiile politicii de retur, acesta trebuie sa se afle exclusiv in starea fizica in care a fost trimis de Vanzator, in ambalajul original nedeteriorat, sa aiba sigiliile si etichetele intacte si sa nu prezinte niciun semn de uzura sau purtare.

  Dacă ați primit un produs diferit față de cel comandat de dvs sau prezinta defecte de fabricatie cheltuiala de transport va fi suportată integral de către noi. In orice alta situatie, cheltuiala de retur va fi suportata de dvs.

   Dacă nu reușiti să efectuati procedura de retur singuri, vă rugăm să ne contactati pe e-mail la adresa : sales@royalmen-boutique.com sau la numarul 0721221888.