Made to measure | Camasi

   Alessandro Gherardi – Camasile Made to Measure
           

Alessandro Gherardi este cu certitudine unul dintre cele mai importante nume din segmentul de made to measure, cu o traditie de peste 50 de ani in crearea si producerea camasilor.

   Linia propusa de Gherardi este o imbinare echilibrata intre clasic si modern, clientul fiind cel care va decide in final ce tip de camasa isi doreste si i se potriveste cel mai bine. O camasa Alessandro Gherardi te va scoate cu siguranta din multime intr-un mod fin si elegant, prin detalii specifice croitoriei Made in Italy, care vor fi remarcate doar de catre cunoscatori.

   Atenția asupra eleganței a crescut exponențial în ultimii ani și acum este binecunoscuta tendința, chiar și a celor mai tineri, de a se apropia de lumea croitoriei dusa la nivel de arta și a bunului gust.

   Pentru a fi elegant nu trebuie să fii remarcat prin extravaganta ci prin detalii fine si croieli impecabile, prin armonia masurilor si a materialelor, motiv pentru care venim in intampinarea dvs cu acest serviciu exclusivist de made to measure, prin care va veti putea configura pana in cele mai mici detalii camasa perfecta pentru dvs, care sa va reprezinte in totalitate personalitatea si stilul.

   In continuare, va vom prezenta pasii care alcatuiesc intreg procesul de creare a unei camasi made to measure Alessandro Gherardi :

   Pasul 1: Stabilim impreuna o intalnire pentru luarea masurilor.

   Daca va doriti o camasa creata pe masura si dupa preferintele dvs, este necesara o programare in prealabil pentru luarea masurilor si stabilirea tuturor detaliilor.

   Pasul 2: Sedinta de consiliere

   Timp de minim 1 ora va vom acorda intreaga noastra atentie pentru a crea impreuna o camasa unica, croita pe corpul si dupa preferintele dvs, la unul dintre cei mai mari si de traditie producatori de camasi din Italia, Alessandro Gherardi, cu care avem o colaborare de mai bine de 8 ani, tradusa intr-un mare numar de clienti multumiti de alegerea facuta.

   Pasul 3: Aspectele tehnice ale comenzii

   Acest lucru se traduce prin alegerea materialului dintre sute de mostre disponibile, a modelului cat si altor detalii care personalizeaza 100% camasa (guler, mansete, nasturi, broderie, etc.). In cazul in care va doriti si apreciati o camasa lucrata manual, aceasta optiune va este de asemenea pusa la dispozitie.

   Pasul 4: Punerea in lucru

   Trimiterea comenzii la Alessandro Gherardi in Italia pentru productie si apoi livrarea in aproxativ 3 saptamani.

   Pasul 5: Livrarea si Proba

   Dupa sosirea camasii, ne vom vedea din nou pentru proba si pentru a vedea impreuna daca totul este asa cum v-ati dorit si v-ati asteptat dvs. Noi stim deja ca asa este !

   Va astept cu drag la magazin, pentru a ne putea bucura impreuna de experienta unica a crearii unei camasi speciale si unice, doar pentru dvs, si 100%  Made in Italy.