Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

1.ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si Conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre ROYAL MEN BOUTIQUE prin intermediul magazinului virtual www.royalmen-boutique.com catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres al ROYAL MEN BOUTIQUE.

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Site - reprezinta Site-ul Internet apartinand ROYAL MEN BOUTIQUE care se afla la adresa www.royalmen-boutique.com prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind produsele oferite de catre ROYAL MEN BOUTIQUE.

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site.

Vanzator - societatea comerciala SC TRADE INTERNATIONAL INDUSTRY SRL, avand sediul social in Bucuresti, sector 5, str. Mihail Sebastian, nr. 141, bl. V 73, sc. 1, ap. 15, cod postal 050781, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/10698/2017, CIF RO37856127.

Bunuri - orice produs inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda ferma confirmata de catre Vanzator.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Crearea contului de client pe site-ul www.royalmen-boutique.com sau plasarea unei comenzi reprezintă consimțământul cumparatorului pentru abonarea la newsletter-ul ROYAL MEN BOUTIQUE. Comenzile pot fi plasate doar din contul de client, sau prin crearea unui cont nou (dacă nu ați mai cumpărat de pe site). 

2.DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

3.FACTURARE / PLATI SI LIVRARE

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Livrare - vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Transport si Ambalare - Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre vanzatorul de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

4.DECLINAREA RESPONSABILITATII

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod datorita diferentelor inerente care pot sa apara intre fotografii si realitate.

ROYAL MEN BOUTIQUE isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site-ul www.royalmen-boutique.com.

 ROYAL MEN BOUTIQUE nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului din cause tehnice .

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la cumparatorul respectiv.

5.GARANTIILE SI DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.royalmen-boutique.com beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte, cu respectarea conditilor de garantie conforme legislatiei in vigoare

ROYAL MEN BOUTIQUE asigura garantia tuturor produselor comercializate, potrivit dispozitiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si conform informatiilor privind garantia produselor descrise in certificatul de garantie a produsului, pentru fiecare produs in parte. Produsele deteriorate pe perioada garantiei si exclusiv din cauze ce tin de procesul de fabricatie (cusaturi, lipiri, capsari, nituiri si orice alt tip de prinderi si imbinari intre diverse tipuri de material efectuate necorespunzator de producator), vor fi returnate catre ROYAL MEN BOUTIQUE la adresa din str. Grigore Gafencu, nr. 9, sector 1, Bucuresti.

Remedierea problemelor produsului se va efectua in termen de maxim 15 zile calendaristice de la data receptionarii de catre ROYAL MEN BOUTIQUE a produsului defect. 

Garantia se valideaza exclusiv in baza certificatului de garantie si a facturii din colet.

Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 ROYAL MEN BOUTIQUE nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, daca stocul initial pus la dispozitie s-a epuizat sau se constata ca produsul comandat prezinta un defect, motiv pentru care vanzatorul va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda si se obliga sa anunte cumparatorul in cel mai scurt timp despre situatia aparuta.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la unul sau mai multe produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse eronat in baza de date, ROYAL MEN BOUTIQUE isi rezerva dreptul de a remedia aceste erori de indata ce acestea au fost depistate sau semnalate si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre situatia aparuta, daca livrarea unui produs cu acest gen de eroare a fost deja efectuata.

 6.FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.royalmen-boutique.com, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL  www.royalmen-boutique.com

VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DUCE LA INCEPERE DE CERCETARE PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 7.DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.royalmen-boutique.com, incluzand, enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea ROYAL MEN BOUTIQUE si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al ROYAL MEN BOUTIQUE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: sales@royalmen-boutique.com.

8.LITIGII

Orice litigiu aparut intre Cumparator si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din raza teritoriala a ROYAL MEN BOUTIQUE. 

9.FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat (razboi, calamitate naturala, pandemii, epidemii, etc).

10.DATE PERSONALE

Informatiile utilizatorilor site-ului www.royalmen-boutique.com sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

Pe site-ul www.royalmen-boutique.com, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Vanzatorul ROYAL MEN BOUTIQUE nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

11.SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Vanzatorul garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date  exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.royalmen-boutique.com, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ul www.royalmen-boutique.com  foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri, atacuri cibernetice sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.royalmen-boutique.com, Vanzatorul este exonerat de orice fel de responsabilitate.

 12.RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

- Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire (doar daca disponibilitatea  stocului o permite) sau rambursarea integrala a contravalorii produsului.

- Produse care au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la ROYAL MEN BOUTIQUE , str. Grigore Gafencu, nr. 9, sector 1, Bucuresti cu respectarea conditiilor prevazute in sectorul POLITICA RETUR de pe site. 

Va rugam sa ne informati in cazul in care doriti sa efectuati un retur si veti primi toate indicatiile necesare.

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in maxim 14 de zile din momentul preluarii produselor returnate, doar daca se intrunesc conditiile specificate de acordare a garantiei.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar. 

Va rugam sa pastraţi dovada de expediere a coletului returnat pâna la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar in cazul marfii returnate pâna la momentul rambursarii banilor.

13.RENUNTARE LA CUMPARARE

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care cumparatorul opteaza pentru un produs mai ieftin, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. ROYAL MEN BOUTIQUE va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 10 zile calendaristice de la retur. Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si daca stocul o permite si fara invocarea unui motiv, se poate efectua, in termen de 14 zile de la primirea produsului de catre Cumparator, exclusiv in urmatoarele conditii :

- In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu trebuie sa fie desfacut.

- Produsul trebuie returnat exclusiv in starea in care a fost primit (sa nu prezinte urme de uzura, sa aiba eticheta si ambalajul orignial).

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 134/2014 rectificata, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Cumparatorul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 134/2014 rectificata.

In toate cazurile returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre cumparator. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

 ATENTIE :

 Pentru a fi valida, o solicitare de returnare a produselor  conform cadrului si conditiilor politicii de retur, produsul sau produsele returnate trebuie sa se afle exclusiv in aceeasi stare fizica in care au fost expediate initial catre Cumparator, in cutia originala, cu sigiliile si etichetele intacte si impreuna cu toate documentele insotitoare din colet (factura, certificat de garantie, etc.)

In caz de nerespectare a tuturor conditiilor mai sus enumerate, returul va fi refuzat de ROYAL MEN BOUTIQUE, costul transportului cazand exclusiv in sarcina Cumparatorului.

Produsele purtate sau utilizate, indiferent de categoria din care fac parte (incaltaminte, imbracaminte sau accesorii), nu se mai pot incadra in conditiile politicii de retur chiar si in interiorul perioadei de 14 zile asa cum este specificat in politica de retur ! Pentru a returna un produs in conditiile politicii de retur acesta trebuie sa se afle exclusiv in starea fizica in care a fost trimis de Vanzator, cu ambalajul, sigiliile si etichetele intact sis a fie insotit de toate documentele trimise in colet de Vanzator.

In momentul efectuarii unei comenzi on-line pe site, Cumparatorul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor Termeni si Conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil si Comercial.

Acesti Termeni si Conditii se aplica la toate cumparaturile efectuate in magazinul on-line ROYAL MEN BOUTIQUE / www.royalmen-boutique.com